Home
Over mezelf
Mogelijkheden
Contact
Fotoalbum
Forum
Interessante links
(gezonde)Recepten
Sitemap

Mijn naam is Jeremy Gierman. Ik ben geboren in Dordrecht en heb daar gewoond tot mijn 8ste jaar. Sinds die tijd woon ik in Stavenisse (Zeeland). 

Zo lang ik het me kan herinneren sport ik al. Ik heb verschillende sporten gedaan zoals worstelen, judo, voetbal boksen, turnen, basketbal, hardlopen en fietsen zowel op de mountainbike als op de racefiets. Vanaf mijn 14 jaar tot mijn 24 jaar heb ik heel fanatiek gesport ook vaak twee keer per dag. Doordat ik veel met sport bezig was liep ik tegen overbelasting en/of kleine blessures aan. Ik had toen niet de kennis die ik nu heb en er waren ook geen mensen om me heen die hier echt ervaring mee hadden waardoor ik door ging met sporten. Hierdoor werd mijn lichaam niet sterker, kleine blessures gingen minder snel weg. De juiste adviezen of de juiste behandeling had me hierbij verder geholpen.

Ik sport nog steeds regelmatig, want ik vind het erg leuk om te doen maar het is wel in mindere mate als een paar jaar geleden. Dit komt onder andere doordat we nu 3 prachtige dochters hebben die ook hun aandacht en tijd opeisen.

Omdat ik meer wilde weten over hoe het menselijk lichaam in elkaar zat en meer wilde weten over hoe je  mensen kunt helpen om blessures te voorkomen en door de juiste behandeling/adviezen weer te kunnen laten sporten of gewoon lekkerder in hun vel te laten zitten, ben ik een opleiding als sportmasseur begonnen. Het is een interessante opleiding die me antwoorden heeft gegeven op de bovenstaande vragen. De opleiding heb ik succesvol afgerond.

Wist U dat maar liefst 70 procent van de blessures in de sport kan worden voorkomen door goede preventieve maatregelen waarbij de begeleiding door een sportmasseur een belangrijke bijdrage kan leveren. Ook de blessures in uw sportvereniging.

Ik heb onlangs mijn examen bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) met goed gevolg afgelegd. NGS-sportmasseurs bezitten het enige door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) in Nederland erkende diploma Sportsportmassage. De sportmasseurs staan onder toezicht van het NGS. Het NGS stelt hoge eisen aan de kwaliteit, de werkwijze en houding van zijn leden. Leden van de NGS houden hun kennis en kunde bij door regelmatig her- en bijscholingscursussen te volgen. NGS-Sportmasseurs leveren een bijdrage aan evenementen zoals de marathon van Rotterdam, Amsterdam en Leiden, Elfstedentocht, diverse triathlons en de Wandelvierdaagse In Nijmegen.

Het NGS is partner in het sportgezondheidsoverleg van het NOC*NSF waarin ook zitting hebben de Vereniging voor Sportgeneeskunde, de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg en de Federatie van Sportmedische Adviescentra. Hierdoor blijven het NGS en zijn leden op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de sportgezondheidszorg in Nederland.